19

sept.
2017

Skipass in Austria

Posted By : ski/ 544 0

Pentru cei interesati de inchirierea echipamentului de ski, gasiti in site-ul oficial Intersport Austria toate detaliile functie de perioada sau tipul de echipament pe care doriti sa le inchiriati. Click aici

De aici puteti inchiria atat echipament pentru sezonul de iarna cat si pentru vara. Intersport Austria are foarte multe birouri descise in cele mai importante statiuni, cu amplasare foarte buna, cat mai aproape de telegondola sau in zona intermediara pe partie.

Site-ul este de foarte mare ajutor deoarece va puteti crea un cont unde sa rezervati echipamentul conform greutate, inaltime si alte detalii selectate, la destinatie nu trebuie decat sa le prezentati detaliile rezervarii si sa achitati.

De exemplu, daca mergeti in Ischgl, cei de la Intersport Ischgl au 2 centre, unul langa hotel Post si altul langa Pardatschgratbahn. Echipamentul complet (ski, bete, clapari) inchiriat de la Intersport Ischgl are un tarif pentru 6 zile de la 170 euro / pachet pentru produse Economy.

In Solden sunt 4 centre Intersport, echipamentul complet (ski, bete, clapari) are un tarif pentru 6 zile de la 168 euro / pachet pentru produse Economy.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.