Oferta Craciun

Data de plecare

23 Dec

Durata sejur

4 nopti / 5 zile

vizualizari

62

Numar locuri alocate

10

LOCALIZARE: Poiana Brasov

INFORMATIE GENERALA: restaurant, apre-ski bar, SPA bar, club de noapte, săli de conferinţă, terase în aer liber, baruri, cabană pentru petreceri, club de noapte Teleferic Arena. SPA: masajele speciale, sauna uscată, sauna umedă, sauna infraroşu, sala de relaxare. Piscina interioară şi jacuzzi-ul exterior încălzit, sala de fitness şi Spa Bar.

– conexiune internet wireless si cablu; seif in camera; depozitarea bagajelor; trezire la ora solicitata; jocuri; acces la Centrul Spa (piscina, jacuzzi, saune); punct acces internet; parcare cu supraveghere video; room-service 24 ore; minibar; frizerie-coafura-manichiura-pedichiura; spălătorie; diferite tipuri de masaj; loc de joaca pentru copii; centru de închiriere schi; garderobă de schi; parcare, Wi-Fi

 

CAPACITATE: camere duble si apartamente premium, mobila din lemn masiv.

Cameră Single: 18 mp, pat matrimonial (160×200 cm), TV, minibar, conexiune wireless gratuită la internet, control individual al temperaturii în cameră, telefon şi seif, baie cu cabină de duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci, balcon.

Cameră dubla economy: 19 mp, două paturi, TV, conexiune wireless gratuită la internet, control individual al temperaturii în cameră, telefon şi seif, baie cu cada sau duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci.

Camere duble standard: 23 mp dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, baie cu cadă sau cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci. Majoritatea au balcon cu spaţiu pentru relaxare, scaune şi măsuţă.
Camere duble superior: 31 mp, pat matrimonial sau paturi separate, birou, TV, telefon, seif, minibar, conexiune wireless la internet gratuită şi control individual al temperaturii în cameră, baie cu cadă /cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie, papuci; balcon.

Apartamentul Junior Economic: 37 mp, compus din dormitor cu pat matrimonial sau două paturi, la alegere și cameră de zi prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci. Situate la nivelul inferior al structurii și nu sunt prevăzute cu balcon!

Apartamentul Junior: 38 mp, compus din dormitoare cu pat matrimonial sau două paturi, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci, balcon.

Apartamentul Junior Premium: 42 mp, compus din dormitoare cu pat matrimonial sau două paturi, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci, balcon.

Apartamentul Deluxe: la ultimul etaj al cladirii, are un perete realizat integral din sticla, 63 mp, dispun de dormitor separat cu pat matrimonial, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă si scaune, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, baie si toaleta de serviciu, balcon cu scaune si masuta.

TIP MASA: mic dejun

COPII: in JS, JSP, DLX: 0-6 ani Gratuit, 6-12 ani 10 EURO/noapte, peste 12 ani 20 EURO/noapte

Oferta de Craciun

Pachetul include: 4 nopţi cazare cu mic dejun;

  • Primirea oaspeţilor cu mere coapte, nuci şi vin fiert;
  • 23 şi 26 Decembrie – Cină bufet;
  • 24 Decembrie – Dejun Barbeque; Pomana porcului cu lăutari
  • 25 decembrie – Cină festivă de Crăciun – muzică live;
449 euro / loc in dubla economy
499 euro / loc in dubla standard
529 euro / loc in dubla superior

Oferta de Revelion 2018

Pachetul include: 4 nopţi cazare cu mic dejun;

Întâmpinare oaspeţi cu Prosecco şi tartine;

30 decembrie – Cină bufet;

Cină festivă – Revelion cu muzică live şi foc de artifcii;

01 ianuarie – Brunch şi cină bufet;

02 ianuarie – cină bufet

 

Ballroom „Brasovia”

699 euro / loc in dubla economy

899 euro / loc in dubla standard

939 euro / loc in dubla superior

 

Restaurant „4 Seasons”

749 euro / loc in dubla economy

949 euro / loc in dubla standard

989 euro / loc in dubla superior

 

Restaurant „Coroana Gourmet”

849 euro / loc in dubla economy

1049 euro / loc in dubla standard

1089 euro / loc in dubla superior

Trimite cererea

Descriere oferta Tarif adult Tarif copil Locuri disponibile Perioada Durata
Oferta Craciun 449 99 10 23 Dec 4 nopti / 5 zile

Detalii cerere

Tip oferta Tarif (adult / copil) Persoane (adulti / copii) Cantitate Total

SUMAR COMANDA

Subtotal
Total

Informatii client

*
Completati numele
*
Daniel
*
Este necesara completarea numarului de telefon
*
Este necesara completarea adresei
Va multumim! S-a trimis cererea cu numarul

Cristian

Junior consultant

Phone

0752150538

Email

cristian@turismin.ro