Hotel Teleferic, Poiana Brasov

Departure Date

Daily

Duration

Pachet de Revelion

Views

160

Maximum Seats

3

Teleferic Grand Hotel, Poiana Brasov

INFORMATIE GENERALA: restaurant, apre-ski bar, SPA bar, club de noapte, săli de conferinţă, terase în aer liber, baruri, cabană pentru petreceri, club de noapte Teleferic Arena. SPA: masajele speciale, sauna uscată, sauna umedă, sauna infraroşu, sala de relaxare. Piscina interioară şi jacuzzi-ul exterior încălzit, sala de fitness şi Spa Bar.

– conexiune internet wireless si cablu; seif in camera; depozitarea bagajelor; trezire la ora solicitata; jocuri; acces la Centrul Spa (piscina, jacuzzi, saune); punct acces internet; parcare cu supraveghere video; room-service 24 ore; minibar; frizerie-coafura-manichiura-pedichiura; spălătorie; diferite tipuri de masaj; loc de joaca pentru copii; centru de închiriere schi; garderobă de schi; parcare, Wi-Fi

Cameră Single: 18 mp, pat matrimonial (160×200 cm), TV, minibar, conexiune wireless gratuită la internet, control individual al temperaturii în cameră, telefon şi seif, baie cu cabină de duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci, balcon.

Cameră dubla economy: 19 mp, două paturi, TV, conexiune wireless gratuită la internet, control individual al temperaturii în cameră, telefon şi seif, baie cu cada sau duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci.

Camere duble standard: 23 mp dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, baie cu cadă sau cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci. Majoritatea au balcon cu spaţiu pentru relaxare, scaune şi măsuţă.
Camere duble superior: 31 mp, pat matrimonial sau paturi separate, birou, TV, telefon, seif, minibar, conexiune wireless la internet gratuită şi control individual al temperaturii în cameră, baie cu cadă /cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie, papuci; balcon.

Apartamentul Junior Economic: 37 mp, compus din dormitor cu pat matrimonial sau două paturi, la alegere și cameră de zi prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci. Situate la nivelul inferior al structurii și nu sunt prevăzute cu balcon!

Apartamentul Junior: 38 mp, compus din dormitoare cu pat matrimonial sau două paturi, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci, balcon.

Apartamentul Junior Premium: 42 mp, compus din dormitoare cu pat matrimonial sau două paturi, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci, balcon.

Apartamentul Deluxe: la ultimul etaj al cladirii, are un perete realizat integral din sticla, 63 mp, dispun de dormitor separat cu pat matrimonial, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă si scaune, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, baie si toaleta de serviciu, balcon cu scaune si masuta.

Pachet Craciun 23-27 dec
de la 490 euro / adult in camera dubla  economy
Include: 4 nopti cu mic dejun, cina in 23 si 26 dec, dejun Barbeque cu lautari in 24 dec, cina bufet in 24 dec, cina festiva cu muzica live in 25 dec, acces SPA, parcare
Conditii plata: 50% avans, diferenta pana pe 10 dec.
Copil 0-2 ani: Gratuit, 2-6 ani achita mesele 49 euro/sejur, 6-12 ani achita 99 euro/sejur (in junior sau junior suite premium)
Pachet Revelion 30 dec – 3 ian
de la 820 euro / adult in camera dubla economy
Include: 4 nopti cu 3 mic dejun, cina festiva de Revelion cu muzica live concert Directia 5 si foc de artificii, brunch 1 ian- voucher Grand Fest (vin fiert si Kassenkreiner) si cina bufet, 2 ian cina bufet, acces SPA, parcare
Conditii plata: 50% avans, diferenta pana pe 14 dec.
SPA: sauna uscată, sauna umedă (hammam-ul), sauna infraroşu, sala de relaxare, piscina interioară, jacuzzi exterior încălzit, sala de fitness, Spa Bar
Copil 0-2 ani: Gratuit, 2-6 ani achita mesele 99 euro/sejur, 6-12 ani achita 199 euro/sejur (in junior sau junior suite premium)

Trimite cererea

Descriere ofertaTarif adultTarif copilCapacitate de cazare in cameraPerioadaServicii incluse
Hotel Teleferic, Poiana Brasov82003OricandPachet de Revelion

Detalii cerere

Tip ofertaTarif (adult / copil)Persoane (adulti / copii)CantitateTotal

SUMAR COMANDA

Subtotal
Total

Informatii client

*
Completati numele
*
Daniel
*
Este necesara completarea numarului de telefon
*
Este necesara completarea adresei
Va multumim! S-a trimis cererea cu numarul

Cristian

Junior consultant

Phone

0752150538

Email

cristian@turismin.ro