Hotel Teleferic 5*, Poiana Brasov

Departure Date

06 Apr

Duration

3 nopti de Paste, cine incluse

Views

105

Maximum Seats

2

Hotel Teleferic 5*

LOCALIZARE: Poiana Brasov

INFORMATIE GENERALA: restaurant, apre-ski bar, SPA bar, club de noapte, săli de conferinţă, terase în aer liber, baruri, cabană pentru petreceri, club de noapte Teleferic Arena. SPA: masajele speciale, sauna uscată, sauna umedă, sauna infraroşu, sala de relaxare. Piscina interioară şi jacuzzi-ul exterior încălzit, sala de fitness şi Spa Bar.

– conexiune internet wireless si cablu; seif in camera; depozitarea bagajelor; trezire la ora solicitata; jocuri; acces la Centrul Spa (piscina, jacuzzi, saune); punct acces internet; parcare cu supraveghere video; room-service 24 ore; minibar; frizerie-coafura-manichiura-pedichiura; spălătorie; diferite tipuri de masaj; loc de joaca pentru copii; centru de închiriere schi; garderobă de schi; parcare, Wi-Fi

 

CAPACITATE: camere duble si apartamente premium, mobila din lemn masiv.

Cameră Single: 18 mp, pat matrimonial (160×200 cm), TV, minibar, conexiune wireless gratuită la internet, control individual al temperaturii în cameră, telefon şi seif, baie cu cabină de duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci, balcon.

Cameră dubla economy: 19 mp, două paturi, TV, conexiune wireless gratuită la internet, control individual al temperaturii în cameră, telefon şi seif, baie cu cada sau duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci.

Camere duble standard: 23 mp dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, baie cu cadă sau cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci. Majoritatea au balcon cu spaţiu pentru relaxare, scaune şi măsuţă.
Camere duble superior: 31 mp, pat matrimonial sau paturi separate, birou, TV, telefon, seif, minibar, conexiune wireless la internet gratuită şi control individual al temperaturii în cameră, baie cu cadă /cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie, papuci; balcon.

Apartamentul Junior Economic: 37 mp, compus din dormitor cu pat matrimonial sau două paturi, la alegere și cameră de zi prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci. Situate la nivelul inferior al structurii și nu sunt prevăzute cu balcon!

Apartamentul Junior: 38 mp, compus din dormitoare cu pat matrimonial sau două paturi, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci, balcon.

Apartamentul Junior Premium: 42 mp, compus din dormitoare cu pat matrimonial sau două paturi, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, al doilea televizor (la cerere în zona de relaxare), bai dotate cu cadă sau cabină de duș, lavoar și vas de toaletă cu funcție dublă. Încălzirea în pardoseală, uscător de păr, oglinda pentru cosmetică, halat, papuci, balcon.

Apartamentul Deluxe: la ultimul etaj al cladirii, are un perete realizat integral din sticla, 63 mp, dispun de dormitor separat cu pat matrimonial, o zona de relaxare prevazută cu canapea extensibilă si scaune, birou de lucru, minibar, TV, conexiune la internet wireless gratuită, baie si toaleta de serviciu, balcon cu scaune si masuta.

TIP MASA: mic dejun

COPII: in JS, JSP, DLX: 0-6 ani Gratuit, 6-12 ani 10 EURO/noapte, peste 12 ani 20 EURO/noapte

Pachet Paste

de la 289 euro / sejur, loc in camera dubla standard

Tarifele includ 3 nopti cu micul dejun

Cina bufet 6 si 7 aprilie

Cina festiva de Paste 8 aprilie

Copil 0-2 ani: gratuit.
Copil 2-6 ani: achita masa 49 euro/sejur

Copil 6-9 ani: 99 euro/sejur (in junior suite)

Copil 12-16 ani: 159 euro/sejur (in junior suite)

Trimite cererea

Descriere ofertaTarif adultTarif copilCapacitate de cazare in cameraPerioadaServicii incluse
Hotel Teleferic 5*, Poiana Brasov28999206 Apr3 nopti de Paste, cine incluse

Detalii cerere

Tip ofertaTarif (adult / copil)Persoane (adulti / copii)CantitateTotal

SUMAR COMANDA

Subtotal
Total

Informatii client

*
Completati numele
*
Daniel
*
Este necesara completarea numarului de telefon
*
Este necesara completarea adresei
Va multumim! S-a trimis cererea cu numarul

Cristian

Junior consultant

Phone

0752150538

Email

cristian@turismin.ro