Hotel Austria & Bellevue, Obergurgl, Tirol, Austria

Hotel Austria & Bellevue **** Obergurgl in Tirol

Situat la 150 de metri de telecabina Hohe Mut şi la 300 de metri de centrul oraşului Obergurgl. Oferă WiFi gratuit și o terasă la soare, cu șezlonguri. Restaurantul servește mâncăruri austriece și internaționale.

Camerele elegante de la Hotelul Bellevue au TV prin cablu, zonă de relaxare și baie. Unele au balcon cu vedere la munţi.

Pentru fiecare cameră este alocat 1 loc de parcare gratuit în garaj. Hotelul Bellevue este legat de Hotelul Austria printr-un tunel subteran.

Facilitati generale

Receptie: in ambele proprietati, Sala / Lobby: semineu si bar de zi in ambele proprietati

Camera de zi: camere comune in ambele cladiri, biblioteci in ambele proprietati, salon in ambele cazuri, WLAN: gratuit, în ambele proprietăți, sala de mese: în ambele proprietăți, snack bar în sala din ambele cazuri, terasă: în ambele proprietăți, atât în ​​casă, cât și în Austria Bellevue există o alarmă electrică de incendiu și uși de incendiu.

Facilități de cameră: patut disponibil ca pat suplimentar în toate tipurile de camere, cada / duș / WC, uscător de păr, balcon / terasă (functie de camera alocata din receptie), minibar: în camerele quadruple, goale, radio, seif telefon, TV prin satelit, WLAN: gratuit, în condiții de siguranță: gratuit, camerele de la Austria au aceeași pauză ca în Bellevue. Cazarea se face in doua case.

Apartamente cu 2 paturi duble / WC

Tip EA 1 sau B 1, 18 mp, 2-4 paturi de baie / WC / balcon,

Tip A 3 sau B 3, a treia si a patra persoana pe canapea extensibila, 30 m², 2-4 paturi 2 camere FU, baie / duș / WC / balcon, în anexă metrou care leagă ambele hoteluri,

Tip A5 sau B5, Living / dormitor cu canapea extensibilă dublă, Dormitor cu pat dublu, 45 m².

Taxe statiune 3 Euro / persoană / noapte.

Zonă de wellness: 600 m², Pentru copii de la 18 ani. Piscină interioară: Piscină interioară panoramică 10 x 7 m cu bar central, 70 m², Piscină în aer liber: Piscină în aer liber (conectare la o piscină interioară), Baie de aburi, Sauna, Bio sauna, Sala de relaxare: ore: Bazinul interior este zilnic între orele 07:00 – 19:00, zonale rămase zilnic între orele 16:00 și 19:00.
Servicii de fitness / wellness plătibile la receptie
Solar: 10 Euro / 10 minute, Centrul de frumusețe: Diverse tratamente și băi de frumusețe și wellness – prețurile afișate local, Masaje: de la 15 Euro până la 35 Euro, Program: zilnic de la 10:00 la 19:00 ore.

Domeniul schiabil Obergurgl-Hochgurgl este situat la finalul vaii Öetz (1.800 -3.080 m altitudine), la 20 km de Solden, beneficiati de 110 km de pârtii şi 24 instalaţii pe cablu. Cabina “Top-Express-Gurgl” face legătura între cele două zone (9 min). Obergurgl are si câteva pârtii pentru începători.

Hotel Overview

dubla 2 paturi
179

/noapte, demipensiune

cazare cu demipensiune

apartament 2 camere
212

/noapte, demipensiune

4 paturi, balcon. Copil 0-3 ani: gratuitate, copil 4-14 ani: reducere 50% din tarif adult, al 3-lea si al 4-lea adult au reducere 30% din tarif adult

dubla 2-4 paturi
212

/noapte, demipensiune

2-4 paturi, balcon. Copil 0-3 ani: gratuitate, copil 4-14 ani: reducere 50% din tarif adult, al 3-lea si al 4-lea adult au reducere 30% din tarif adult

Contact Us

HOTEL AUSTRIA & BELLEVUE, Obergurgl

0752150538

cristian@turismin.ro

special offer