Alpendomizil Neuhaus, Mayrhofen, Austria

Alpendomizil Neuhaus, Mayrhofen, Austria

Pensiunea este situata chiar în centrul statiunii Mayrhofen, intr-o zona linistita din Valea Ziller. Beneficiati de acces la zon de spa, la cramă cu un sortiment bogat de vinuri şi parcare gratuită.

Tip de masa: demipensiune (mic dejun tip bufet și cină à la carte, alcătuită din 4 feluri de mâncare, cu bufet de salate şi o varietate de deserturi).

Toate camerele sunt dotate cu baie, TV prin cablu şi zonă de relaxare, halate de baie, majoritatea au balcon cu vedere minunată la munte.

Relaxare in locatia Alpendomizil Neuhaus: cada cu hidromasaj, baie de aburi, cinematograf, alei de bowling, masă de biliard.

În apropiere se află numeroase trasee pentru biciclete de munte şi drumeţii. Pensiunea oferă si un mic cinematograf, alei de bowling şi o masă de biliard.

Zona de schi Zillertal 3000: accesibilă din locatia Alpendomizil Neuhaus, Mayrhofen, cu autobuzul de schi (gratuit, opreşte foarte aproape de pensiune).

Se achita la receptie: taxe statiunea (1,5 euro / zi / persoana peste 15 ani).

Statiunea Mayrhofen este o destinaţie de vacanţă potrivita atat pentru schiorii incepatori cat si pentru cei cu experienta. Exista scoli si monitori de ski, puteti sa luati cursuri de sk. Avet posibilitatea de a alege din numeroasele activităţi apres-ski. Costurile cu skipass-ul pentru 1 zi cu acces la Mayrhofen, Finkenberg, Rastkogel şi Eggalm şi costă 50 euro pentru adulţi, 40 euro pentru tineri şi 22,50 euro pentru copii. Exista si Zillertal SuperSkipass cu acces la 487 km de pârtii din mai multe zone: Valea Ziller, Valea Gerlos, Valea Tuxertal şi Valea Wildkogel. Superskipass-ul este valabil de la 2 zile în sus, iar preţul de pornire este de 97,50 euro pentru adulţi, 78 euro pentru tineri şi 44 euro pentru copii.

Exista viaţa de noapte cu numeroase baruri şi discoteci, cu restaurante si cafenele precum Icebar, Brückenstadl, Nikis Schirmbar, Yeti Bar sau Hiata-Madl, Schlüsselalm, New Speakeasy Arena sau clubul pe 3 etaje de la Sports Arena Disco.

Pentru un sejur la Alpendomizil Neuhaus, va rugam sa ne transmiteti cererea dumneavoastra cu numar adulti/copii (varste), perioada sejur, verificam disponibilitatea si va raspundem in cel mai scrut timp posibil.

Hotel Overview

Camera 2-3 paturi
102

/noapte, demipensiune

cada/dus, wc, balcon, pat matrimonial, pat single, 28mp

Contact Us

Alpendomizil Neuhaus, Mayrhofen, Austria

0752150538

cristian@turismin.ro

special offer